Scroll omlaag

Scroll omhoog

Dringend enkele bestuursleden gezocht voor Kernoverleg Veur Óffebek

Wanneer we iemand benaderen met de vraag of hij/zij in het bestuur van Kernoverleg Veur Óffebek wil komen, menen wij te merken dat er erg wordt opgekeken tegen het vervullen van een bestuursfunctie. Dat is niet nodig, als bestuurslid hoeft je niet hoogopgeleid of superintelligent te zijn. Het is ook niet zo dat je er elke week vele uren aan kwijt bent zo. Maar momenteel zijn we met te weinig bestuursleden, waardoor we een aantal activiteiten niet meer kunnen doen. Zonde!

Vandaar deze oproep; met 2 of 3 mensen erbij is het voor iedereen weer wat minder werk en kan alles doorgaan. 

Het besturen bij Kernoverleg Veur Óffebek betekent vooral met hart voor Offenbeek met elkaar kijken hoe het gaat in Offenbeek, hoe het beter kan en wat we daarvoor moeten doen. 

De taken zijn zeer verschillend, maar worden op een prettige manier onderling verdeeld in het bestuur. Soms worden taken met 2 bestuursleden opgepakt, wel zo fijn.  

Wij zijn zo georganiseerd dat we werken met een grote groep vrijwilligers per onderwerp, onder de verantwoordelijkheid van 1 bestuurslid. Zo wordt het echte werk buiten het bestuur gedaan en dat werkt wel zo prettig. 

Kom meedoen, doe het voor Offenbeek! 

Voor meer informatie; stuur even een mail naar secretaris@kernoffenbeek.nl of voorzitter@kernoffenbeek.nl dan nemen we snel contact op.