Scroll omlaag

Scroll omhoog

Prachtige gift van de Rabobank voor Kernoverleg Veur Offebék

Het Kernoverleg Veur Óffebek is verheugd en blij verrast met de gift van €500,- van de Rabobank. Ralf Jordan, directeur MKB Limburg en inwoner van de kern Offenbeek, heeft als medewerker van de Rabobank de mogelijkheid een maatschappelijk doel te selecteren voor een gift.

Het Kernoverleg Veur Óffebek is hiervoor uitgekozen vanwege haar maatschappelijke en sociale betrokkenheid voor de kern. Het Kernoverleg draagt bij aan een veelvoud van projecten zoals het wijkrestaurant internationaal, de wensbus, het Kwiek wandelpad, de herinrichting van het centrum Offenbeek, het waterpunt op de markt, de kerstmarkt, burendag, eenzaamheid voor ouderen, de restauratie en herplaatsing carillon. De doelstelling van het Kernoverleg is het in standhouden dan wel bevorderen van de leefbaarheid en van de sociale samenhang in de kern.

Voor het geld is ook al een goede bestemming gevonden. Voor de herplaatsing van het carillon is het nodig specifieke muziekstukken voor dit carillon geschreven en beschikbaar te hebben. Met deze gift kunnen wij dit realiseren, zodat de inwoners van Offenbeek blijvend kunnen genieten van het carillon. Ralf Jordan, heel hartelijk dank hiervoor!