Scroll omlaag

Scroll omhoog

Burendag 2024 in Offenbeek

Ook in 2024 wil werkgroep Burendag van Kernoverleg Veur Óffebek weer graag ondersteunen bij het organiseren van activiteiten in het kader van Nationale Burendag. Buurten worden immers leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Dit jaar vindt de Nationale Burendag plaats op zaterdag 28 september. Heeft jouw buurt/straat interesse om mee te doen? Meld je dan aan door de contactgegevens van minstens 2 contactpersonen namens jouw buurt vóór 11 mei te mailen naar burendagveuroffebek@gmail.com of te bellen, appen of sms’en naar Brigitta van Mil, tel. 06-38040406. Ook als je eerst nog wat meer informatie wil, kun je contact opnemen.

Na 11 mei zullen wij op korte termijn een overleg met alle contactpersonen organiseren. Begin alvast met plannen indienen je als buurt/straat (tevens) een financiële bijdrage bij het Oranjefonds wil aanvragen. Dit kan vanaf half juni en bij de aanvraag dient het plan van de bijbehorende begroting aangeleverd te worden.