Scroll omlaag

Scroll omhoog

Vernieuwde park in Offenbeek is officieel geopend

Op maandagmorgen 11 april 2022 is officieel het compleet vernieuwde park in Offenbeek geopend. De opening werd verricht door wethouder Luc Drost en leerlingen van de Meander. Onder een stralend zonnetje werd het lint doorgeknipt en werd gestart met de daily mile door het park (Zie voor meer info: https://thedailymile.nl/).

Na de daily mile werden de verbrande calorieën gelijk weer aangevuld met een heerlijk stuk vlaai en een drankje. Dit alles geschonken door de Gemeente Beesel, waarvoor hartelijk dank!

De daily mile is een route waar je dagelijks een rondje kunt wandelen door het fraai aangelegde park. Een park mede tot stand gekomen door een super goede samenwerking tussen de Gemeente Beesel, de buurtbewoners en Kernoverleg Veur Óffebek. We zien iedere dag activiteit in het park, dat schept voldoening aan betrokkenen. Om het helemaal af te maken, komt er nog beplanting en meer groen in het park. Het is aan onszelf als bewoners om het park schoon en netjes te houden, zodat iedereen er nog lang van kan genieten.

Na de opening was Omroep Peel en Maas ook present, en werden enkele nauw betrokken personen geïnterviewd over de totstandkoming en opening van het nieuwe park. De video hiervan kun je hier bekijken.