Scroll omlaag

Scroll omhoog

Wijkrestaurant hoopt in september weer open te gaan

Neudorfer kaassoep

500 g gemengd gehakt
1,25 l bouillon
2 grote uien
2 preien
1 grote rode paprika
400 g smeltkaas naturel
200 g smeltkaas met kruiden
1 bakje champignons
zout en peper

Bereiding:
Het gehakt met peper en zout kruiden en kruimig aanbakken. De uien in kleine stukjes hakken of snijden en in een beetje boter aanbakken. Daarna de bouillon, het gehakt en de aangebakken uien samen met de in kleine stukjes gesneden rode paprika, de in ringen gesneden prei, de in stukjes of schijfjes gesneden champignons en de smeltkaas in een pan 15 minuten op een laag pitje koken. Voor het uitserveren een beetje vers gehakte peterselie er overheen strooien.

Smakelijk!

En in de tussentijd: houd deze website in de gaten. Zo gauw de deuren weer open gaan, laten we het ook op deze plek weten.