Scroll omlaag

Scroll omhoog

Wijkrestaurant

Sinds april 2019 kunnen inwoners van Reuver kennis maken met diverse eetculturen door mee te koken en/of mee te eten in Wijkrestaurant Internationaal, in de Offenbeckerhof aan de Amerlosestraat 1 in Offenbeek.

De aftrap was op woensdag 10 april 2019, wanneer de Turkse eetcultuur centraal staat. Dan is ook de voorzitter van Kernoverleg Veur Óffebek aanwezig. In mei schuift wethouder Bram Jacobs mee aan. Maandelijks staat op de derde woensdag van de maand een ander land centraal (met uitzondering van juli en augustus).

Deelnemers die mee willen koken worden om 16.30 uur achter de potten en pannen verwacht. Deelnemers die enkel mee willen eten, kunnen zich om 18.30 uur melden voor een diner. Aanmelden voor het wijkrestaurant kan via wijkrestaurantreuver@gmail.com met daarin naam, adres en of men mee wil koken of alleen eten.

De kosten zijn (met of zonder koken) € 5, over te maken naar rekeningnummer NL02 ABNA 0839 0920 40 t.n.v. Obster inzake wijkrestaurant.

Komende activiteiten

Bekijk de volledige agenda

Het laatste Wijkrestaurant nieuws

2021-05-25
Wijkrestaurant hoopt in september weer open te gaan

In september 2021 hoopt het wijkrestaurant de deuren weer te kunnen openen. Tot die tijd houden we ons bezig met recepten thuis. Zo maakten we onlangs thuis deze kaassoep. Om je vingers bij af te likken...

2021-10-11
Het wijkrestaurant gaat weer open!

Vanaf 17 november gaat het wijkrestaurant van start! Dat wordt weer smullen van heerlijke internationale gerechten, kom jij ook?

Fotoalbum

Meer over Wijkrestaurant