Scroll omlaag

Scroll omhoog

Wijkrestaurant

Sinds april 2019 kunnen inwoners van Reuver kennis maken met diverse eetculturen door mee te koken en/of mee te eten in Wijkrestaurant Offebek, in de Offenbeckerhof aan de Amerlosestraat 1 in Offenbeek. Maandelijks staat op de derde woensdag van de maand een ander land of onderwerp centraal (met uitzondering van juli en augustus).

Deelnemers die mee willen koken worden om 16.30 uur achter de potten en pannen verwacht. Deelnemers die enkel mee willen eten, kunnen zich om 18.30 uur melden voor een diner. Aanmelden voor het wijkrestaurant kan via wijkrestaurantreuver@gmail.com met daarin naam, adres en of men mee wil koken of alleen eten.

De kosten zijn (met of zonder koken) € 7, over te maken op rekeningnummer NL35RABO0120874423 t.n.v. stichting Kernoverleg Offenbeek.

Komende activiteiten

Bekijk de volledige agenda

Het laatste Wijkrestaurant nieuws

2022-08-17
Zien we u binnenkort in het wijkrestaurant?

Iedereen die het leuk vindt om samen met anderen aan tafel te zitten en daarbij eens een andere keuken te leren kennen, is van hartewelkom in het wijkrestaurant. De komende maanden gaan we naar Italië, Amerika, Spanje en in december hebben we een feestelijk menu.

2022-02-16 12:58
16 maart gaat het wijkrestaurant weer open!

We hebben een klein feestje gevierd toen de versoepelingen die deze en volgende week ingaan werden aangekondigd. Dit betekent namelijk dat het wijkrestaurant weer open kan! We starten op 16 maart weer, zien we je dan?

2021-11-17
Het wijkrestaurant gaat voorlopig nog niet open

De kok stond al met zijn pannen klaar om een heerlijke Indonesische maaltijd voor ons klaar te maken, maar helaas gooiden de Corona maatregelen roet in het eten.

2021-08-13 18:19
Marga van der Zalm bedankt!

Na zich een lange periode ingezet te hebben als bestuurslid, heeft Marga van der Zalm besloten te stoppen met haar bestuursactiviteiten. Ze blijft wel nog als vrijwilliger verbonden aan Kernoverleg Veur Óffebek.

2021-05-25
Wijkrestaurant hoopt in september weer open te gaan

In september 2021 hoopt het wijkrestaurant de deuren weer te kunnen openen. Tot die tijd houden we ons bezig met recepten thuis. Zo maakten we onlangs thuis deze kaassoep. Om je vingers bij af te likken...

Meer over Wijkrestaurant