Scroll omlaag

Scroll omhoog

Kerstmarkt Offenbeek 2022

Na een pauze van twee jaar vond op 10 en 11 december de vierde editie van de Offenbeekse Lichtjes- en Kerstfeermarkt plaats. Werkgroep Kerstmarkt van Kernoverleg Veur Óffebek kijkt met plezier terug op een geslaagd weekend vol sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. We zijn enorm dankbaar voor de hulp van iedereen die, op welke manier dan ook, heeft meegeholpen om dit te realiseren. Een welgemeend en hartelijk dankjewel daarom voor alle enthousiaste vrijwilligers, de standhouders met hun mooie, creatieve, lekkere en sfeervolle producten, al degenen die een gevarieerd programma aan live optredens verzorgden op het plein, in de St. Barbarakapel, ’t Heukske en de Paerssjtal, de fotografen van Fotogroep Reuver, presentator Pieter Franssen, de vrijwilligers van de kapelgroep die de kerststal hadden opgetuigd, wethouder Anouk Huijs en burgemeester Bob Vostermans die op respectievelijk zaterdag en zondag de opening voor hun rekening namen, de werkgroep carillon, de vrijwilligers van de Wensbus die helaas kampten met technische problemen, de Kerstman en natuurlijk de vele bezoekers die ondanks de winterse temperaturen de weg naar het centrum van Offenbeek wisten te vinden. Dankzij jullie konden we er ook dit jaar weer een laagdrempelig gebeuren van maken waarbij ontmoeten, samen doen en samenzijn centraal stond.

Op zondag vonden er maar liefst drie kerstactiviteiten binnen de gemeente Beesel plaats. Dankzij een samenwerkingsverband tussen Kernoverleg Beesel, Rotary Reuver en Kernoverleg Veur Óffebek pendelde er een gezellig treintje tussen de verschillende locaties. Hiervan werd gretig gebruik gemaakt.

John Hinssen en Ger Holtermans van Fotogroep Reuver schoten sfeervolle plaatjes. Een selectie hiervan wordt gepubliceerd in de editie van PUIK van week 51. Een uitgebreid fotoalbum verschijnt binnenkort op deze website. Omroep P&M was op zondag van de partij, zoals te zien en horen is in deze video: