Scroll omlaag

Scroll omhoog

Herinrichting

Sinds eind 2019 werkt gemeente Beesel samen met Kernoverleg Veur Óffebek aan de visie en het uitvoeringsprogramma van de Herinrichting centrum Offenbeek. De visie en het uitvoeringsprogramma zetten in op het behouden van de verzorgingsfunctie, het versterken en uitdragen van de eigen identiteit, het versterken van het verblijfs- en ontmoetingsklimaat, behoud van voorzieningen, ruimte voor beleving en activiteiten, duurzaamheid en samenwerking.

In de afgelopen 1,5 jaar zijn er veel stappen gezet. Op deze pagina plaatsen wij alle documenten rondom de herinrichting. Zo vind je hier verslagen van bijeenkomsten, visiedocumenten en schetsontwerpen. Uiteraard houden we je op de hoogte van het laatste nieuws!

Komende activiteiten

Bekijk de volledige agenda

Het laatste Herinrichting nieuws

2019-01-24
Uitnodiging brainstorm met als thema "Herinrichting centrum Offenbeek"

Uitnodiging voor het bijwonen van de brainstorm-/informatieavond met als thema “herinrichting centrum Offenbeek”.

2021-01-02 19:14
Uitnodiging presentatie centrum Offenbeek 23 februari 2021

De gemeente heeft samen met het Kernoverleg Offenbeek opdracht gegeven aan BRO Adviseurs om een visie en een uitvoeringsprogramma op te stellen voor het centrum van Offenbeek.

2021-03-30 19:23
Uitvoering schetsontwerp centrum Offenbeek

De gemeente Beesel is samen met het Kernoverleg Offenbeek aan de slag gegaan om de leefbaarheid en levendigheid in het centrum van Offenbeek te verbeteren en te behouden, samen met het verminderen van de winkelleegstand.

2021-10-06 11:20
Stand van zaken “Toekomstbestendig centrum van Offenbeek”

Het definitieve ontwerp is op 25 september tijdens de burendag enthousiast ontvangen door de buurtbewoners van de Offenbekermarkt.

Fotoalbum