Scroll omlaag

Scroll omhoog

Kerstmarkt

Sinds 2017 organiseert de werkgroep Kerstmarkt van Kernoverleg Veur Óffebek de jaarlijkse Kerstmarkt. Dit is een tweedaags evenement voor jong en oud in het centrum van Offenbeek. Samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, verenigingen en lokale ondernemers zet de werkgroep zich in om er een laagdrempelig feest van ontmoeting en verbinding van te maken. Het evenement bestaat o.a. uit een tweedaagse markt (op zaterdag de Lichtjesmarkt en op zondag de Kerstsfeermarkt), een gratis winterse attractie, culturele optredens (muziek, toneel en dans) verzorgd door lokale verenigingen en artiesten en gezellige horeca. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale ondernemers en de werkgroep St. Barbarakapel. Ook wordt zoveel mogelijk de samenwerking opgezocht met het  Kernoverleg van Reuver en van Beesel en andere plaatselijke  organisaties zoals Rotary Reuver.  

De werkgroep is ingedeeld in verschillende teams:

-          Inrichting
-          Techniek
-          Programmering
-          Standhouders/marktkramen (o.a. werving)
-          Budget, subsidie en vergunning
-          Communicatie en PR

De verschillende teams maken gebruik van draaiboeken die aan de hand van de ervaringen van de afgelopen jaren zijn opgesteld en steeds worden bijgewerkt. Uiteraard is versterking voor de verschillende teams van de werkgroep Kerstmarkt altijd welkom. De voorbereidingen starten elk jaar met een aftrapoverleg vóór de (school)zomervakantie. Ook op de 2 kerstmarktdagen zelf is elk uurtje hulp van vrijwilligers zeer welkom. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen met: vrijwilligersveuroffebek@gmail.com.

Onderstaande foto’s geven een sfeerimpressie van de kerstmarkten van de afgelopen jaren. 

Komende activiteiten

Bekijk de volledige agenda

Het laatste Kerstmarkt nieuws

Timetable Kerstmarkt
Kerstmarkt in Offenbeek
2022-12-29 20:55
Kerstmarkt Offenbeek 2022

Na een pauze van twee jaar vond op 10 en 11 december de vierde editie van de Offenbeekse Lichtjes- en Kerstfeermarkt plaats. Werkgroep Kerstmarkt van Kernoverleg Veur Óffebek kijkt met plezier terug op een geslaagd weekend vol sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. We zijn enorm dankbaar voor de hulp van iedereen die, op welke manier dan ook, heeft meegeholpen om dit te realiseren.

2022-11-20 12:42
Noteer het alvast in je agenda: Kerstmarkt 2022

Op zaterdag 10 en zondag 11 december is het weer zover: De Kerstmarkt Offenbeek! Twee dagen lang gezelligheid op het Kerkplein in Offenbeek. Ben jij erbij?

2022-10-30
Vrijwilligers gezocht voor de Kerstmarkt!

Wij zoeken vrijwilligers voor 10 en 11 december. Kom jij met ons de gezellige kerstmarkt Offenbeek voorbereiden?

2022-09-17 14:23
Een standplaats huren tijdens de Kerstmarkt?

Ook dit jaar organiseert Kernoverleg Veur Óffebek, samen met talloze vrijwilligers en sponsoren, weer een sfeervolle en bruisende kerstmarkt in Offenbeek. Om de beleving voor de bezoekers compleet te maken, zijn we op zoek naar standhouders.

2021-11-10 18:48
Kerstmarkt 2021 geannuleerd

Helaas hebben we moeten besluiten om de kerstmarkt ook dit jaar te annuleren. Volgend jaar gaan we aan de slag om een extra mooie, gezellige en heel speciale kerstactiviteit te realiseren. Reserveer vast in je agenda: 10 en 11 december 2022 !

2021-10-19 18:42
Help je mee om een succes van de Kerstmarkt te maken?

Op 11 en 12 december vindt op het Kerkplein in Offenbeek de Kerstmarkt plaats, en we zoeken vrijwilligers. Kom jij ons helpen?

2021-10-15 18:35
Noteer het alvast in je agenda: Kerstmarkt 2021

Op zaterdag 11 en zondag 12 december is het weer zover: De Kerstmarkt Offenbeek! Twee dagen lang gezelligheid op het Kerkplein in Offenbeek. Ben jij erbij?

Fotoalbum

Fotoalbum
Kerstmarkt 2022
Fotoalbum
Kerstmarkt 2019
Fotoalbum
Kerstmarkt 2018
Fotoalbum
Kerstmarkt 2017

Meer over Kerstmarkt Offenbeek

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken. Voor opbouwen, afbreken, versieringen of toezicht. Heb je interesse om te helpen? Ieder uurtje hulp is welkom! Meld je hier aan als vrijwilliger.